En Francesc Manrique (30 anys)! En Cesc, un administratiu que creu en les persones, viu amb intensitat les seves dues grans aficions, el futbol i la política. De totes dues en ressalta el treball en equip i dins la CUP TORELLÓ, no s’amaga, reparteix joc i es posa l’equip a l’esquena quan convé. T’IMAGINES EL SEU LIDERATGE AL SERVEI DE TORELLÓ?
Mª Àngels Casals Font (65 anys). La Dra. Casals és especialista en medicina familiar i comunitària i col·labora amb diverses entitats socials: Grup de solidaritat de Torelló, Sant Tomàs, Associació Dr. Trueta i ACNUR. La Mª Àngels és una persona solidària que sempre pensa i es mou per a les persones. T’IMAGINES LA SEVA SOLIDARITAT AL SERVEI DE TORELLÓ
Jordi Casanova Sellarès (41 anys). En QQ sempre està al peu del canó. Un projectista mecànic i activista compromès amb els escoltes, el carnaval i el territori que és garantia de feina ben feta com ha demostrat aquests últims 4 anys treballant amb la CUP TORELLÓ. T’IMAGINES AQUEST COMPROMÍS AL SERVEI DE TORELLÓ?
Elena Crespi Asensio (38 anys). La Lena és una psicòloga amb energia que combina el seu dia a dia professional amb la família, moure l’esquelet anant de concert i sortir amb èxit d’algun escape room. Aquests últims 4 anys ha sigut regidora de l’Ajuntament de Torelló i feminista activa des del Punt Lila i Barjaules de la Vall del Ges.
Jordi Casas Caritg (41 anys), En Jordi treballa al mon de la comunicació. L’art contemporani, llegir i passejar en Kafka són algunes de les seves passions. És un artista amb visió crítica, que no es conforma i li agrada donar la volta a les coses per poder-les millorar. T’IMAGINES EL SEU INCONFORMISME AL SERVEI DE TORELLÓ?
Elisenda Currius Soler (43 anys). L’Eli és una vigatana pescallunes que ha après a estimar-se el poble a través de les entitats i la seva gent. Va treballar durant més de 9 anys al costat de moltes entitats de Torelló i amb la CUP TORELLÓ està determinada a que les persones puguin tirar endavant els seus projectes. T’IMAGINES LA SEVA DETERMINACIÓ AL SERVEI DE TORELLÓ?
Arnau Segura i Montagut (25 anys). En Wito és periodista i politòleg. Ha viscut l’esport nedant al Natació Club Torelló i ara ho fa escrivint a la secció d’esports de més d’un mitjà. L’Arnau ha tingut el coratge de posar-se al capdavant de l’Associació Cultural Deixebles de Sant Feliu. El seu lema, molta gent petita, fent coses petites, en llocs petits, pot canviar el món d’Eduardo Galeano. T’IMAGINES EL SEU CORATGE AL SERVEI DE TORELLÓ?
Mireia Garriga Codina (40 anys). La Mireia, presidenta de l’AMPA de la Vall del Ges i apassionada de la moda, és una optimista que desprèn alegria darrera el taulell d’una botiga i a les assemblees de la #CUPTSP. T’IMAGINES AQUESTA ALEGRIA AL SERVEI DE TORELLÓ?
Jordi Vinyes Domingo (49 anys). En Nyacu és una persona amb una empenta que l’ha portat des d’emprendre el seu negoci, a ser president del C.F. Torelló i ara a treballar pel poble des de la CUP TORELLÓ. T’IMAGINES AQUESTA EMPENTA AL SERVEI DE TORELLÓ?
Mònica Naranjo Morán (37 anys) La Mònica, és una psicòloga creativa i perseverant que sempre que pot fa esport. No li agrada quedar-se de braços plegats i va passar a l’acció treballant a la CUP TORELLÓ. T’IMAGINES LA SEVA ACCIÓ AL SERVEI DE TORELLÓ?
Albert Tubau Tanyà (41 anys), L’Albert és una persona propera i un gran amant de les noves tecnologies que cuida les seves amistat i la família. Sempre el podeu veure guanyant partits amb els A pany i forrellat, construint carrossa amb Els Enlletats, sota un nan en el ball del centenari dels Gegants de Torelló i ara treballant a la CUP TORELLÓ. T’IMAGINES AQUESTA PROXIMITAT AL SERVEI DE TORELLÓ?
Montse Soler Montilla (65 anys). Auxiliar de clínica jubilada, veu la vida amb optimisme després de treballar 25 anys a la residència Cals Avis de Torelló. Ara té més temps per fer ganxet i pachwork i continua ajudant a les persones des d’Osona Contra el Càncer i la CUP TORELLÓ. T’IMAGINES AQUEST OPTIMISME AL SERVEI DE TORELLÓ?
Guillem Povedano Bardolet (34 anys). En Guilli és un joier amb una iniciativa que l’ha portat a engegar El Galliner i a col·laborar amb diferents entitats i col·lectius de Torelló. Li agrada la música, menjar i sempre està llest per conèixer coses noves i col·laborar amb nous projectes. T’IMAGINES LA SEVA INICIATIVA AL SERVEI DE TORELLÓ?
Núria Sellarès Oró (39 anys)! La Selle una ambientòloga que preserva els rius de casa nostra i que mai ha amagat el cap sota l’ala. Demostra des de fa molt temps la seva implicació amb Torelló des de La Desperta, els Deixebles, el Pullassu, el Grup de Defensa del Ter i a la CUP TORELLÓ. T’IMAGINES LA SEVA IMPLICACIÓ AL SERVEI DE TORELLÓ?
Josep Martínez Lladó (58 anys). En Tines de cultura s’estima la seva feina i sent passió per les arts escèniques. Des de que va arribar a Torelló s’ha implicat amb les companyies locals de teatre, els sardanistes, el carnaval, el mercat del trasto, els reis i aprofita la seva experiència per moure’s entre bambolines perquè les entitats no trobin un no per resposta. T’IMAGINES LA SEVA EXPERIÈNCIA AL SERVEI DE TORELLÓ?
Montse Ayats Coromina (51 anys) que de segur coneixeu molt. La Montse és una editora que està convençuda que el futur de Torelló depèn també del que fem i aportem cadascuna de les persones que hi vivim. I com que sap que viure vol dir prendre partit s’ha sumat al projecte de la CUP TORELLÓ. T’IMAGINES AQUEST CONVENCIMENT AL SERVEI DE TORELLÓ?
Lluís Toneu i Panicot (44 anys), en Lluís és un gran coneixedor de la història que està al dia de l’administració electrònica i la gestió documental. La seva persistència i capacitat de treball com a regidor de l’Ajuntament, han fet, entre altres coses, que la passada legislatura es recuperés la memòria del soldat del Puig. En Lluís, és únic, segur que cap altre militant de la CUP col·lecciona Playmobils de l’edat mitjana. T’IMAGINES LA SEVA PERSISTÈNCIA AL SERVEI DE TORELLÓ?
Irene Marginedas Freixa (30 anys). La Irene és una biòloga i científica, apassionada de la cultura popular i d’arrel que s’ha fet seva la frase volta el món i torna al born. Després de treballar una temporada a París va tornar implicant-se des del primer dia amb el projecte de la CUP TORELLÓ. T’IMAGINES AQUESTA PASSIÓ AL SERVEI DE TORELLÓ?
Marc Freixa Molist (38)! En Marc, és un enginyer amant de la natura, la muntanya i els esports que l’envolten. Independentista de soca arrel que és coherent i predica amb l’exemple, es mou amb bicicleta per respecte al medi i suma a la CUP TORELLÓ. T’IMAGINES AQUEST RESPECTE AL SERVEI DE TORELLÓ?
Núria Torrent Magro (29 anys). La Núria és una tecnòloga alimentària valenta. No l’espanta ni la pólvora dels Diables del Ges, ni rebre un cop dels Bastoners i combat el masclisme des dels col·lectius feministes de la Vall del Ges. T’IMAGINES AQUESTA VALENTIA AL SERVEI DE TORELLÓ?
Jordi Pérez Rubio (58 anys), En Jordi és un delineant responsable que el trobareu darrera una càmera de fotos, escoltant música i treballant discretament i amb respecte a la CUP TORELLÓ. T’IMAGINES LA SEVA RESPONSABILITAT AL SERVEI DE TORELLÓ?
Pilar Casellas Serra (53 anys), La Pilar és una empresaria que la seva empatia l’ha portat a lluitar organitzant concerts i exposicions en suport a les famílies dels presos polítics i el procés català. T’IMAGINES AQUESTA LLUITA AL SERVEI DE TORELLÓ?
Eduard Pujol Bardolet (27 anys). L’Edu és un comunicador nat, dalt d’un escenari o darrera els micros de la Rotativa, és capaç de connectar amb les persones. La seva empatia l’ha portat a treballar en el món de l’educació i el lleure. T’IMAGINES AQUESTA EMPATIA AL SERVEI DE TORELLÓ?
Anna Xampró Camps (43 anys). La Xampró, és una perruquera que li agrada caminar per casa nostra i voltar pel món. L’Anna és una persona vital que se li posen els pèls de punta quan veu un poble que es va apagant, per això ha fet el pas i s’ha implicat amb la CUP TORELLÓ. T’IMAGINES AQUESTA VITALITAT AL SERVEI DE TORELLÓ?
Marc Casacuberta Palmarola (32 anys). En Cube és un cul inquiet que sempre en porta alguna de cap. Li encanta escoltar música a totes hores, el cinema i la fotografia. Treballa en el món de la comunicació digital i deixa anar la seva creativitat com a col·laborador del FESTUS i al Festival FET, entre altres projectes. Ara, també, a la CUP TORELL. T’IMAGINES LA SEVA CREATIVITAT AL SERVEI DE TORELLÓ?
Aina Constansó Ordeig (19 anys)! L’Aina és la més jove de l’equip i ens encomana la seva il·lusió per construir un futur més feminista i ple de cultura. T’IMAGINES AQUESTA IL·LUSIÓ AL SERVEI DE TORELLÓ?
Albert Furtet Casellas (45 anys). En Furtet combina la seva feina al negoci familiar amb la de vetllador a dues escoles de la Vall del Ges. L’Albert sempre s’ha esforçat, des dels escoltes i des de la feina, perquè tota la canalla tingui les mateixes oportunitats. T’IMAGINES AQUEST ESFORÇ AL SERVEI DE TORELLÓ?